Всесвітньо відомий бренд Agent Provocateur знову вирішив віддати данину поваги красивій жіночій білизні. Так, в рамках нової кампанії бренд презентував ролик і лукбук з участю чотирьох богинь-атлеток, які були одягнені в нові моделі.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання The New York Times.

Серед них олімпійська чемпіонка з легкої атлетики Аліша Ньюман, чемпіонка світу зі скелелазіння Саша Діджуліан, надихаюча альпіністів своїми успіхами, золота медалістка з бігу з перешкодами Квін Харрісон і гімнастка Джорджія-Мей Фентон.

Найпопулярніших спортсменок фотограф Шарлотта Уельс зафіксувала в комфортних для них декораціях: на брусах, з жердиною і у русі. Головна мета Agent Provocateur — надихнути кожну дівчину на особисті рекорди і реалізувати потенціал свого тіла.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, трусики з мереживом і навіть бюстгальтери: дизайнери одягли чоловіків у еротична білизна, пікантні фото.

Як повідомляв Знай.uа американка знайшла на смітнику гордість Victoria's Secret - валялися сотнями.

Знай.uа писав, моделі Victoria's Secret поскаржилися на домагання автора шоу - New York Times.