Через епідемію коронавірусу, яка вже зупинила до 3 квітня всі масові заходи в Італії, Аталанта вирішила не відпускати своїх футболістів в їхні національні збірні в найближчу міжнародну паузу.

Про це повідомляє інформагентство Zbirna. Через таке рішення "Аталанти" приїзд до збірної України напівзахисника Руслана Малиновського знаходиться під великим питанням, алде карантин поширюється і на нього.

Руслан Малиновський, фото: УАФ
Руслан Малиновський, фото: УАФ

Нагадаємо, що наступними суперниками України по контрольним поєдинкам стануть Франція (27 березня, Париж) і Польща (31 березня, Хожув).

Вже відомо, що через коронавірус виїзний матч з поляками відбудеться при порожніх трибунах. Що стосується матчу зі збірною Франції, то остаточне рішення щодо цього матчу ще не прийнято.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, головний тренер національної команди України Андрій Шевченко оголосив список з 24-х гравців, яких він викликав для підготовки та участі в контрольних матчах проти Франції та Польщі.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Італії через коронавірус скасували Серію А та всі змагання

Також Знай.ua писав, матч Україна - Польща пройде без глядачів.
Про це повідомив генеральний секретар Польського футбольного союзу Мачей Савицький. Причина такого рішення – епідемія коронавіруса у світі.