УЄФА планує випустити заяву про перенесення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу (Євро-2020) на 2021 рік. Головною причиною цього став смертельний коронавірус, який бушує по всьому світі.

Про це з посиланням на свої джерела повідомляє авторитетне французьке видання L'Équipe.

Варто зауважити, що 17 березня УЄФА проведе відеоконференцію з представниками 55 асоціацій, а також керівниками Європейської асоціації клубів, європейських ліг і представниками ФІФПро. На ній і буде вирішуватися питання про подальшу долю європейських клубних турнірів – Ліги чемпіонів і Ліги Європи, а також чемпіонату Європи.

Євро-2020 перенесли на 2021 рік, Getty Images
Євро-2020 перенесли на 2021 рік, Getty Images

"Очікується, що УЄФА, яка має об'єднати різні компоненти європейського футболу, у вівторок 17 березня, оголосить про припинення Ліги чемпіонів та Ліги Європи через коронавірус, а також про перенесення Євро на 2021 рік", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Роналду ізолювали через коронавірус, - ЗМІ

Як повідомляв Знай.uа, Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) тимчасово скасував обов'язкове рукостискання футболістів перед матчами.

Як писав Знай.uа, в Італії через епідемію коронавіруса заборонили проводити всі спортивні змагання до 3 квітня, в тому числі Серію А, повідомляє Football Italia.