Донецький "Шахтар" зробив серйозну заявку на вихід у наступний раунд Ліги Європи. На виїзді підопічні Луїша Каштру обіграли німецький Вольфсбург з рахунком 1:2. Не обійшлося і без допомоги трибун, які на Фольксваген-арені були порожніми. Через коронавірус, що вирує в Європі німецька сторона прийняла рішення закрити трибуни, що значно знизило тиск на Шахтар, і полегшило завдання перемогти на виїзді.

Матч вийшов просто приголомшливим, захоплюючим, справжня єврокубкова гра, від якої залежало дуже багато. Початок матчу краще вдалося Шахтарю. Вже на 16 хвилині зустрічі гості вийшли вперед зусиллями Жуніора Мораеса. На 22 хвилині гості отримали прекрасну нагоду подвоїти перевагу, однак не вийшло. Віктор Коваленко не зміг реалізувати пенальті. У першому таймі Вольфсбург так і не зміг нічого вдіяти з грамотною обороною і контратаками Шахтаря.

Початок другого тайму шокував вже гостей. Спочатку Вольфсбург зрівняв рахунок – відзначився Джон Брукс з передачі Йосипа Брекало. Потім господарі отримали чудову нагоду вийти вперед. У ворота Шахтаря був призначений пенальті, але Джон Брукс не зміг зробити дубль. І все-таки удача була на боці гостей. На 73 хвилині Маркос Антоніо встановив остаточний результат зустрічі.

Завдяки виїзній перемозі, Шахтар серйозно поліпшив шанси на вихід у чвертьфінал Ліги Європи. Гра в Харкові відбудеться 19 березня, і також пройде без глядачів.

Як писав Знай.uа, в Італії через епідемію коронавіруса заборонили проводити всі спортивні змагання до 3 квітня, в тому числі Серію А, повідомляє Football Italia.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.uа, Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) тимчасово скасував обов'язкове рукостискання футболістів перед матчами.