Як відомо, дружина футболіста київського "Динамо" і збірної України Віталія Буяльського Аліна, активно веде власну Instagram-сторінку та частенько радує прихильників пікантними фотографіями, зазвичай, вкрай відвертими.

Так, цього разу знаменитість оприлюднила дві світлини, на яких вона позує лише в одних штанях та без спідньої білизни. Водночас, дівчина написала, що ці фотографії вже давно "валяються" в її телефоні, і нарешті вона наважилася їх опублікувати:

Віталій і Аліна Буяльські, orest.com
Віталій і Аліна Буяльські, orest.com

"Завалялися в телефоні такі фото. Як показує моя статистика саме такі фото набирають великі охоплення, а ще злісні коментарі і тупі статті на сайтах".

Варто зауважити, що користувачам мережі такі кадри дуже сподобалися, і ті завалили його лайками та коментарями, стверджуючи, що вона просто прекрасна, і їй не варто зупинятися.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що дружина футболіста Динамо зводить Instagram з розуму відвертими фото.

Як повідомляв портал "Знай.ua", дружина голкіпера київського "Динамо" Дениса Бойка Валерія порадувала своїх передплатників знімками зі своєю морською фотосесії.

Також "Знай.ua" писав, що для читачів підготували фото найпалкіших дружин українських футболістів.