Чемпіон WBC в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі (30-0-1, 21 КО) порівняв своїх колишніх суперників - американця Деонтея Уайлдера (42-1-1, 41 КО) та ексчемпіона світу в суперважкій вазі, легендарного українського боксера Володимира Кличка.

Ф'юрі порівняв силу ударів Уайлдера та Кличка.

"Уайлдер? Не знаю, чи я зможу назвати його найсильнішим панчером в історії. Я не пропускав ударів всіх найкращих панчерів. Але сумніваюся, що він б'є сильніше Володимира Кличка. У того дуже сильний нокаутуючий удар. Та й перемог у його послужному списку більше, ніж в Уайлдера.

Але ми не будемо говорити про міць удару. Потрібно обговорювати швидкість, з якою його наносять. Удар складно побачити, якщо швидкість висока. Так тебе може відправити у нокаут навіть не дуже сильний суперник", - передає слова Ф'юрі BadLeftHook.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Як писав Знай.ua, Тайсон Ф'юрі сенсаційно переміг Деонтея Уайлдера у сьомому раунді, коли команда американця викинула рушник. Уайлдер був незадоволений цим рішенням.

Тайсон Ф'юрі переміг Деонтея Уайлдера, Getty Images
Тайсон Ф'юрі переміг Деонтея Уайлдера, Getty Images

Уайлдер активно почав бій з самого першого раунду, завдаючи потужні удари, але Ф'юрі заволодів центром рингу і теж наносив багато акцентованих ударів.

Тайсон викидав джеби і удари по корпусу, а Уайлдер намагався бити назустріч. Вже в третьому раунді британець відправив Деонтея в нокдаун.

Тайсон Ф'юрі переміг Деонтея Уайлдера, Getty Images
Тайсон Ф'юрі переміг Деонтея Уайлдера, Getty Images

З четвертого раунду Ф'юрі повністю заволодів ініціативою і пресингував суперника. Уайлдер намагався клінчувати.

У п'ятому раунді Ф'юрі знову відправив Уайлдера в нокдаун. Деонтей вже ледь тримався на ногах, але продовжив бій.

У сьомому раунді Ф'юрі пішов в атаку, затиснувши суперника в кутку біля канатів. Деонтей не відповідав на серію потужних ударів в голову, і рефері зупинив бій. А кут Уайлдера викинув рушник.

Таким чином, Ф'юрі знову став чемпіоном світу в суперважкій вазі за версією WBC (вперше з 2015 року).

Як повідомляв портал Знай.ua, Ф'юрі зізнався, що мріє зайнятися після завершення кар'єри.