Помер півзахисник англійського футбольного клубу "Кардіфф Сіті" Пітер Уіттінгем. Футболісту було 35 років.

Як пише football.ua, Уіттінгем помер у лікарні. 7 березня футболіст впав зі сходів в одному з пабів, де дивився матч з регбі.

У футболіста залишилася дружина та маленький син.

"Втрата Пітера буде болісно сприйнята нашим містом, уболівальниками Кардіффа і всіма, хто коли-небудь мав можливість познайомитися з цією людиною. Ми любимо тебе, Піт, і пам'ять про тебе назавжди залишиться в наших серцях", - йдеться в заяві на офіційному сайті клубу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити
Показати ще

Як писав Знай.uа, 21-річний іспанський футболіст і тренер аматорської команди "Атлетіко Портада Альта" Франсиско Гарсія помер від коронавірусу, повідомляє Marca.

Франциско Гарсия, AtlPortadaAlta
Франциско Гарсия, AtlPortadaAlta

У футболіста зовсім нещодавно виявили онкологічне захворювання, тому його організм був вразливий до COVID-19. Останнім часом його стан був стабільним.

"Він був у клубі майже чотири роки. Він любив дітей, як своїх. Йому подобався футбол. Досі не можемо повірити в його смерть", - прокоментував президент клубу Хосе Буено.

Гарсія був тренером юнацької команди.

Як писав Знай.uа, в Італії через епідемію коронавіруса заборонили проводити всі спортивні змагання до 3 квітня, в тому числі Серію А, повідомляє Football Italia.

В Італії через коронавірус скасували всі змагання, Getty Images
В Італії через коронавірус скасували всі змагання, Getty Images

Про це заявив прем'єр-міністр Італії Джузеппе Конте.

Всі заходи Серії А (матчі, прес-конференції тренерів та гравців, підготовка стадіонів до матчів) призупинили на невизначений термін.

"У нас немає часу на інші рішення. Цифри говорять про значне зростання заразність і смертності. Серія А та всі інші турніри припинені. Фанатам потрібно прийняти наше рішення", - заявив Конте на прес-конференції.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Чемпіонат Європи з футболу Євро-2020 перенесено на 2021 рік через пандемію коронавірусу в світі.