Ексабсолютний чемпіон світу з боксу у важкій вазі американець Майк Тайсон в інтерв'ю The Sportsman розповів, як ставиться до смерті.

За словами Тайсона, він не боїться смерті, адже життя може бути набагато складніше, ніж смерть.

"Я знав, що є можливість того, що я можу померти під час тренування або ж в бою.

Я тримав це в своїй голові. Але я не був наляканий, тому що вважав, що якщо хтось і помре, то вбивцею буду я. Подібна самовпевненість була для мене якимсь механізмом виживання. Але зараз, спираючись на мій досвід і мої вірування, можу сказати, що чим більше я знаю про небуття, тим сильніше бажаю померти.

Я не боюся смерті. Для мене життя може бути набагато складніше, ніж смерть. Не знаю, чи правда це все, але я однозначно в це вірю. Тому що життя вимагає великої сміливості. Без цього тобі не впоратися. Життя - це подорож і одночасно боротьба. У людей може бути все, чого вони забажають, але при цьому вони все одно страждають і не хочуть жити. Ми дуже серйозно сприймаємо себе. Ми думаємо, що кимось є. Так хто ми, бл*дь, такі? Ми ніщо! Ми вилізли з ла*на, але вважаємо себе особливими! Слава - це ла*но," - передає слова Тайсона Хsport.ua.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як писав Знай.ua, Майк Тайсон показав, як проводить карантин.

53-річний Тайсон сидить вдома зі своїм собакою за кличкою Марс.

На своїй сторінці в Instagram Майк поділився милим відео, яке переглянули на даний момент більше мільйона людей.

Як повідомляв портал Знай.ua, Майк Тайсон знявся в новому кліпі американського репера Емінема.