Футболіст клубу "Ювентус" і збірної Аргентини Пауло Дибала та його дівчина показали позитивний тест на коронавірусну інфекцію COVID-19. Пара стверджує, що почувається добре.

Про це спортсмен повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Привіт усім, я хотів повідомити, що ми тільки що отримали результати тесту Covid-19, і ми з Оріаною позитивні. На щастя, ми в ідеальному стані. Дякуємо за ваші повідомлення", - написав Дибала іспанською, італійською та англійськими мовами.

Фанати у коментарях під публікацією висловили співчуття і побажали футболісту сил у боротьбі з хворобою.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

26 річний футболіст польсько-італійського походження Пауло Дибала виступає нападником в італійському клубі "Ювентус" з 2015 року. На думку експертів, він є найдорожчим гравцем Чемпіонату Італії - його оцінили у 90 мільйонів євро. Цього сезону атлет зіграв у 34 матчах, забив 13 голів і віддав 12 результативних передач. "Ювентус" є лідером призупиненого Чемпіонату Італії з 63 очками, у спину йому дихає "Лаціо".

Пауло Дибала, фото Instagram
Пауло Дибала, фото Instagram

Дибала не перший футболіст "Ювентусу", у якого виявили коронавірус. Також хворобу виявили у захисника Даніеле Ругані та півзахисника Блеза Матюйді.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше дружина харківського топ-чиновника "впіймала" коронавірус у Європі, - "У нас тести неякісні".

Як повідомляв портал "Знай.ua", українські заробітчани з підозрою на коронавірус втекли з лікарні.

Також "Знай.ua" писав, що сотні киян пропустили через "детектор" коронавірусу - розсекречено результати, краще присядьте.