Юна зірка мадридського "Реала", талановитий бразильський футболіст Родріго Гоэс, сьогодні - одна з головних зірок мадридського "Реала", пише Isport.ua.

Родріго всього 19 років, а його порівнюють з легендарним Пеле і називають "новим Неймаром", а в іспанській пресі називають "подарунком від Бога".

Родріго народився і виріс у містечку Осаско (Бразилія) в родині футболіста. З юного віку приєднався до академії одного з найпопулярніших національних клубів - "Сантоса". Він відразу ж виділявся серед однолітків - у нього незвичайна швидкість і вміння "читати" суперника.

Вже в 11 років Родріго Гоэс підписав контракт зі спортивним брендом Nike. А у віці 14 років він разом із партнерами став переможцем турніру Copa Nike.

Влітку 2017 року 16-річний Родріго підписав перший професійний контракт з "Сантосом". Він отримав приз "найкращому молодому гравцю" чемпіонату Бразилії і юним даруванням зацікавився мадридський "Реал", який заплатив за нього 40 мільйонів євро.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Наша стратегія завжди полягає в пошуку талановитих футболістів по всьому світу. Родріго - саме той хлопець, який може змінити історію Реала і зробити цей клуб більш великим", - прокоментував президент "Реала" Флорентіно Перес.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як писав Знай.ua, керівництво мадридського "Реала" не планує звільняти головного тренера команди Зінедіна Зідана.

Зінедін Зідан, Getty Images
Зінедін Зідан, Getty Images

За інформацією видання As, в "Реалі" планували прийняти рішення про подальшу роботу з Зіданом після завершення сезону. Але команда, в зв'язку з подіями у світі через пандемію коронавірусу, вже почала планування наступного сезону.

Таким чином, Зідан буде тренером "Реала" і в сезоні 2021/22.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, "Барселона" готова придбати Неймара за величезні гроші.