Бразильський тенісист, 114-а ракетка світу, Тьяго Сейбот заразився коронавірусом Covid-19.

Про це спортсмен повідомив на своїй сторінці в Twitter.

"Останній тиждень я провів у карантині та дотримуючись вказівок лікаря. Нагадую всім: залишайтеся вдома, піклуйтеся про близьких - це допоможе. Якщо не вам, то комусь іншому", - розповів Сейбот.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як писав Знай.uа, легендарна американська тенісистка Серена Вільямс, багаторазова володарка титулів "Великого шолома", самоізолювалася з дочкою Олімпієюу зв'язку з пандемією коронавірусу.

За словами тенісистки, вона дуже переживає і нервує.

Серена Вільямс з донькою Олімпією, Getty Images
Серена Вільямс з донькою Олімпією, Getty Images

"Спочатку я думала, що коронавірус мене не торкнеться. Потім скасували турнір в Індіан-Уеллс, і це виглядало для мене дивно. І я прийняла цей факт як додаткову можливість для відпочинку. Потім турніри почали скасовувати один за однім і це викликало у мене тривогу.

Зараз я свідомо дистанціювалася від людей, десь на два тижні, і багато що змушує мене нервувати. Я маю на увазі свій стан, коли хтось чхає або кашляє. Оскільки я ні з ким не спілкуюся, це все стосується моєї дочки. Кожен раз, коли вона кашляє, я обертаюсь і косо на неї дивлюся. Я починаю переживати - чи все з нею впорядку? та що мені робити. Та замість того, щоб спокійно прийняти рішення, я починаю сильно нервувати і переживати. Але ми з цим впораємося", - передає слова Вільямс tennishead.net.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як писав Знай.uа, Відкритий чемпіонат Франції з тенісу Roland Garros-2020 перенесли на осінь через пандемію коронавірусу у світі.

Roland Garros-2020 перенесли на осінь, Getty Images
Roland Garros-2020 перенесли на осінь, Getty Images

У заяві на офіційному сайті повідомляється, що Roland Garros-2020 пройде з 20 вересня по 4 жовтня.

"Щоб гарантувати здоров'я і безпеку всіх, хто бере участь в організації турніру, Федерація тенісу Франції прийняла рішення провести "Ролан Гаррос" 2020 року з 20 вересня по 4 жовтня 2020 року", - йдеться в заяві.

Як раніше повідомляв портал Знай.uа, WTA скасувала всі свої турніри через пандемію коронавірусу в світі.