Міжнародний тенісний турнір Вімблдон-2020, один з чотирьох турнірів Великого шолома, планують провести в термін - з 29 червня по 12 липня.

Про це заявив президент АТР Андреа Гауденци.

Він вважає, що пандемія коронавірусу не вплине на трав'яний сезон.

"Ми все ще оцінюємо різні варіанти по збереженню і максимальній наповненості нашого календаря, грунтуючись на різних датах повернення в Тур.

Ясна річ, що дуже важливо співпрацювати з різними органами. Ми перебуваємо в контакті з усіма трав'янимі тенісними турнірами, і вони все ще пройдуть за первинним розкладом.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Реальність така, що все розвивається вкрай швидко, у нас немає іншого варіанту, окрім як стежити за ситуацією і реагувати на неї щодня", - передає слова Гауденци atptour.

Як писав Знай.uа, бразильський тенісист, 114-а ракетка світу, Тьяго Сейбот заразився коронавірусом Covid-19.

Про це спортсмен повідомив на своїй сторінці в Twitter.

"Останній тиждень я провів у карантині та дотримуючись вказівок лікаря. Нагадую всім: залишайтеся вдома, піклуйтеся про близьких - це допоможе. Якщо не вам, то комусь іншому", - розповів Сейбот.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як писав Знай.uа, Відкритий чемпіонат Франції з тенісу Roland Garros-2020 перенесли на осінь через пандемію коронавірусу у світі.

Roland Garros-2020 перенесли на осінь, Getty Images
Roland Garros-2020 перенесли на осінь, Getty Images

У заяві на офіційному сайті повідомляється, що Roland Garros-2020 пройде з 20 вересня по 4 жовтня.

"Щоб гарантувати здоров'я і безпеку всіх, хто бере участь в організації турніру, Федерація тенісу Франції прийняла рішення провести "Ролан Гаррос" 2020 року з 20 вересня по 4 жовтня 2020 року", - йдеться в заяві.

Як раніше повідомляв портал Знай.uа, WTA скасувала всі свої турніри через пандемію коронавірусу в світі.