Легендарний Пеле втратив найріднішу йому людину. Відтак, з життя пішов його рідний брат Жаір Арантес ду Насименту, більш відомий як Зека.

Про це повідомляє Globo Esporte.

Відтак, як відзначається, Насименту помер у віці 77 років в медзакладі, де проходив лікування від раку простати.

"Джаїр Арантес до Насіменто, Зека, брат нашого короля, помер у цю середу ввечері, у віці 77 років. Зека навіть виступав на базі Пейсао, коли був молодшим. Почуття до нашого кумира Пеле та всієї його дорогої родини. Спочивай у спокої, Зека. Дякую за все!", - йдеться в повідомленні.

Скріншот допису

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Варто зауважити, що Жаір Арантес ду Насименту - молодший брат Пеле. Від 1961 до 1962 року він виступав за "Сантос", але провів за команду лише 15 матчів, в яких забив 4 голи.

Наразі невідомо, чи зможе Пеле присутнім на похоронах, бо він знаходиться в самоізоляції, щоб не захворіти на коронавірус.

Нагадаємо, у Нігерії футбольний матч закінчився трагедією