Як відомо, дружина футболіста київського "Динамо" і збірної України Віталія Буяльського Аліна, активно веде власну Instagram-сторінку та частенько радує прихильників пікантними фотографіями, зазвичай, вкрай відвертими.

Так, цього разу знаменитість оприлюднила чергову світлину, на якій вона позує без бюстгальтера в чорному піджаку та брючних штанах. Водночас вона наголосила, що її набридло прибирати цілими днями в кухні та вона хоче свободи, яка була раніше. Варто зауважити, що мова йде про карантин, спричинений коронавірусом.

Аліна Буяльська, фото з вільних джерел
Аліна Буяльська, фото з вільних джерел

"Ну як там ваш карантин? Мені вже набридає, набридає сидіти днями на кухні і прибирати ту ж саму кухню", - підписала світлину дівчина.

Щодо користувачів соцмережі, то вони підтримали дівчину та зауважили, що незабаром все закінчиться.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що дружина футболіста Динамо зводить Instagram з розуму відвертими фото.

Як повідомляв портал "Знай.ua", дружина голкіпера київського "Динамо" Дениса Бойка Валерія порадувала своїх передплатників знімками зі своєю морською фотосесією.

Також "Знай.ua" писав, що для читачів підготували фото найпалкіших дружин українських футболістів.