Президент Української Прем'єр-Ліги Томас Грімм розповів про реалії українського футболу. Швейцарський фахівець був вибраний на керівну посаду в 2017 році, але не виконав жодної своєї обіцянки. В інтерв'ю швейцарському виданню Blick, Грімм розповів, з чим йому довелося зіткнутися в Україні.

Президент Прем'єр-Ліги розповів, що у чернігівській “Десни” є неофіційний власник, якого називають “Алкогольним королем України” ще з часів Януковича. Власника ФК Львів ніхто не бачив навіть на фотографії. Президент ФК “Карпати”, якому належать 50% акцій клубу, знаходиться в розшуку і переховується за кордоном (мова про Петра Димінського, львівського олігарха, якого розшукують за ДТП, в якому він збив жінку на пішохідному переході). Інші 50% ФК “Карпати”, за словами Грімма, належать Ігорю Коломойському, який також є тіньовим власником ФК “Дніпро-1” (FIFA забороняє одній людині володіти двома клубами).

Також Грімм згадав і про скандальної ситуації з телепулом. Він розповів, що вже було проведено тендер, який виграла група каналів “Україна”, в яку входять ТК “Футбол 1”, “Футбол 2” і “Футбол-3”. (власником є Рінат Ахметов, президент ФК “Шахтар”). І тут, за словами Грімма, п'ять клубів передають права на трансляції каналами Коломойського. Побудувати що-небудь у таких реаліях неможливо. Грімм резюмував, що коли його запитують, чому в Прем'єр-Лізі не працюють речі, які працюють скрізь, він відповідає: “Ласкаво просимо в Україну”.

Як повідомляв портал "Знай.іа", дружина футболіста київського "Динамо" і збірної України Віталія Буяльського Аліна оприлюднила фотографію, на якій позує без бюстгальтера.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Також "Знай.іа" писав, що гравці київського "Динамо" показали, як тренуються і підтримують форму на карантині.