Чемпіон WBC в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі (30-0-1, 21 КО) розповів, що хоче скоріше повернутися в бокс після закінчення карантину.

Але Ф'юрі зазначив, що у зв'язку з карантином, він може більше часу проводити зі своєю родиною.

"Я буду змушений дати йому трохи більше. Очевидно, що побиття Уайлдера ніколи не набридає, це те, чим можна пишатися.

Я зробив те, про що говорив перед боєм. Мало хто в боксі говорить щось, а потім підтверджує свої слова справою. Я пишався цим боєм. З нетерпінням чекаю, коли зникне цей коронавірус, щоб світ міг повернутися до нормального життя, а я - до своєї роботи.

Але, в кожній негативній ситуації можна знайти щось позитивне. Для мене це те, що я можу багато часу проводити із сім'єю та дітьми. Ми займаємося сімейними справами, на які зазвичай мені не вистачає часу", - передає слова Ф'юрі Daily Star.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як писав Знай.ua, Тайсон Ф'юрі сенсаційно переміг Деонтея Уайлдера у сьомому раунді, коли команда американця викинула рушник. Уайлдер був незадоволений цим рішенням.

Уайлдер активно почав бій з самого першого раунду, завдаючи потужні удари, але Ф'юрі заволодів центром рингу і теж наносив багато акцентованих ударів.

Тайсон викидав джеби і удари по корпусу, а Уайлдер намагався бити назустріч. Вже в третьому раунді британець відправив Деонтея в нокдаун.

Тайсон Ф'юрі переміг Деонтея Уайлдера, Getty Images
Тайсон Ф'юрі переміг Деонтея Уайлдера, Getty Images

З четвертого раунду Ф'юрі повністю заволодів ініціативою і пресингував суперника. Уайлдер намагався клінчувати.

У п'ятому раунді Ф'юрі знову відправив Уайлдера в нокдаун. Деонтей вже ледь тримався на ногах, але продовжив бій.

У сьомому раунді Ф'юрі пішов в атаку, затиснувши суперника в кутку біля канатів. Деонтей не відповідав на серію потужних ударів в голову, і рефері зупинив бій. А кут Уайлдера викинув рушник.

Таким чином, Ф'юрі знову став чемпіоном світу в суперважкій вазі за версією WBC (вперше з 2015 року).

Як повідомляв портал Знай.ua, Ф'юрі дав пораду з боротьбі з коронавірусом.