Нападник Атлетіко, відомий футболіст Анхель Корреа підтримав свою маму, яка бореться з онкологією. Він опублікував в Instagram пост, який зворушив мільйони фанатських сердець.

Справа в тому, що мати Корреа хворіє на рак. Після курсу хіміотерапії у нещасної жінки випало все волосся. Аргентинець показав, що заодно з мамою і постригся налисо, щоб її підтримати.

На фотографії син стоїть в обнімку з мамою на кухні. Обидва - з лисими головами. Заодно. Як одна команда. Мама і син щасливо посміхаються — вони знають, що є щось сильніше і важливіше смертельної хвороби — сім'я і любов. А вже ці дві сили ніякому раку не здолати.

"Для вашого ворога немає перемир'я на полі битви. Такий ворог руйнує тіло, але віра залишається непохитною. Дух завжди сильніше. Мама, ти - наш воїн. Ми любимо тебе", - написав Корреа в своєму Instagram.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

В коментарях тисячі людей підтримали Корреа з матір'ю. Всі захоплюються вчинком футболіста і бажають жінці якнайшвидшого одужання і перемоги над страшним “ворогом”.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.uа, Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) тимчасово скасував обов'язкове рукостискання футболістів перед матчами.

Як раніше повідомляв портал Знай.uа, Євро-2020 під загрозою зриву через коронавіруса.