Заняття фізичними вправами можуть приносити не лише задоволення та покращувати фізичну форму, але й стати причиною серйозних травм. Це продемонстрував і чоловік, який став героєм відео, яке розповсюджується в мережі Інтернет. На записі можна побачити, як після підходу до станка на людину падає важкий металевий снаряд.

Увага! Обережно! На відео можна побачити серйозне травмування людини.

На записі можна побачити, що чоловік декілька разів підіймає важкий снаряд над головою, стоячи у спеціальній рамі для вправ. Однак коли він пробує змінити стійку, на нього падає спортивний інвентар.

Про деталі інциденту відомо дуже мало. Невідомим є місце подій, її учасник, його професійний рівень підготовки. З відео можна зробити висновок, що чоловік знаходився у досить непоганій фізичній формі - про це говорять його м'язи та рішучість, з якою він взявся за спортивний снаряд.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Вправи в залі. Фото з сайту Pexels.
Вправи в залі. Фото з сайту Pexels.

Також невідомо, наскільки постраждав чоловік на відео. Але удар такого масивного металевого виробу по району грудей мав однозначно стати причиною травми, яка може навіть нести загрозу життю.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Танцюйте на здоров'я: як залишатися у формі після 60 років.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Вік екстриму не перешкода: чи можна займатися небезпечними видами спорту після 40 років.

Також "Знай.ua" писав, що Вчені розробили спецодяг для спортивних матусь.