Пандемія коронавіруса зруйнувала плани багатьох професійних спортсменів. Під загрозою зриву опинилися сезони практично у всіх видах спорту. Тому спортсменам нічого не залишається, крім як тренуватися вдома. Також відомі особистості закликають робити це разом з ними. Наприклад, як це робить чемпіонка Європейських ігор у Мінську Діана Варинська.
Відео з тренуванням Варинской опубліковано на офіційній сторінці Національного олімпійського комітету України. На ньому видно, як чемпіонка Європейських ігор зі спортивної гімнастики виконує комплекс вправ, необхідних для підтримки форми. При цьому всі вони прості, і їх може робити кожен з нас.

#тренуйсявдома з Варінською

Ось так тренується вдома дворазова бронзова медалістка ІІ Європейських ігор у Мінську-2019 зі спортивної гімнастики ДІАНА ВАРІНСЬКА. #тренуйсявдома #олімпійськакоманда Diana Varinska

Geplaatst door НОК України та олімпійська команда/NOC of Ukraine and the Olympic Team op Dinsdag 31 maart 2020

Безумовно, з-за коронавіруса підтримувати спортивну форму стало складніше. Тренажерні зали закриті, а відвідувати спортивні майданчики заборонено. Тим не менш, комплекс простих вправ допоможе вам підтримувати себе у формі хоча б до того моменту, коли можна буде відновити повноцінні тренування.

Нагадаємо, що дружина капітана "Динамо" без бюстгальтера вирішила підняти чоловікам не тільки настрій фото

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", дружина голкіпера київського "Динамо" Дениса Бойка Валерія порадувала своїх фоловерів знімками з своєї морської фотосесією.

Також Знай.uа писав, що для читачів підготували фото найпалкіших дружин українських футболістів.