Ізоляція може бути нестерпною. Особливо якщо ви залишилися самі вдома, а найбільше задоволення в житті вам приносить спорт. Так, користувач Reddit під ніком s_k_i_d_d_y на карантин особливо не скаржиться: він живе на природі, навколо нього поля і ліси, тому з хатинки йому виходити все ж можна.

My gym closed so I grabbed a chainsaw and went to work. I created what I call "Lumber Jacked Gym" in around 60 hours over the span of 2 weeks. I satisfied my hunger to workout, please enjoy! @zskiddy from nextfuckinglevel

Однак його фітнес-клуб закрився, тому молодий чоловік взявся за бензопилу і за два тижні (60 годин робочого часу, уточнив пряморукий користувач Reddit) спорудив собі ідеальну, з точки зору Грети Тунберг, гойдалку.

"Мій спортзал закрився, тому я схопив бензопилу і пішов працювати. Я створив те, що я називаю "Lumber Jacked Gym" приблизно за 60 годин протягом двох тижнів. Я задовольнив голод до тренувань, будь ласка, насолоджуйтесь!", - написав американець.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Спортзал з колод, фото reddit
Спортзал з колод, фото reddit

Користуватися тренажерами можна абсолютно безкоштовно, хіба що знадобиться деякий час на діставання скалок.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що трапиться, якщо не носити маску.

Як повідомляв Знай.ua, коли закінчиться пандемія коронавірус і фінансова прірва.

Також Знай.ua писав, що Киево-Печерська Лавра закрилася на карантин, ченців тестують на коронавірус.