Відомий словенський футболіст, вінгер київського Динамо Беньямін Вербич розповів шанувальникам, як проводить час на карантині. Також молодий спортсмен заявив про амбіції зіграти за біло-синіх у Лізі чемпіонів.

Про це стало відомо завдяки нещодавньому відвертому інтерв'ю, яке дав Вербич українським журналістам.

Беньямін Вербич, скріншот: YouTube
Беньямін Вербич, скріншот: YouTube

"Вранці прокидаюся, снідаю, їдемо з Пиваричем на базу потренуватися, потім обідаю тим, що брат приготує. Він залишився в Києві, так як не зміг полетіти додому. Живемо разом в Києві вже місяць. Граємо в ігри, наприклад Counter-Strike, FIFA. Він хоче, щоб я навчив його російської. Дивлюся фільми, серіали. Паперовий будинок вийшов – популярний серіал серед динамівців, це найкращий серіал", - розповідає про карантин гравець.

"Я, як і ви, вже скучив за футболом. Сподіваюся, все буде добре. Набридло сидіти вдома, тренуватися для себе. Важко без повноцінних тренувань. Ми, футболісти, хочемо займатися на полі вже. На українських каналах показують різні матчі. Дивився гру 10-річної давності Динамо з Шахтарем – сильні команди були, цікаво було дивитися. Ніколи так багато не бігав без м'яча, це нове для мене. Не люблю просто так бігати, коли немає ігор. Нудно без м'яча, без ударів, вже сумуємо всі за футболом".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також Вербич розповів, як він стежить за фізичною формою під час карантину.

"Нам в групу в одному з месенджерів надсилають вправи, які ми повинні виконувати – бігова робота, вправи в тренажерному залі. Робимо все, щоб залишатися у формі", - говорить вінгер.

"Ми ще не знаємо, коли будемо грати і думаю, що Динамо має пройти в груповий етап Ліги чемпіонів. Сподіваюся, я зіграю з "Динамо" в Лізі чемпіонів", — поділився планами Беньямін на Лігу чемпіонів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Наполі хоче купити молодого гравця Динамо, перші подробиці.

Як повідомляв Знай.uа "Насолоджуйтеся!" - легенда Динамо Шовковський поділився секретними рецептами коктейлів.

Знай.uа писав, китайський вірус підкосив легендарного воротаря "Барселони" – стан критичний.