Український голкіпер Андрій Лунін, який належить мадридському Реалу, влітку отримає шанс стати другим воротарем в "королівськом клубі".

Коронавірусна криза виявилася всеосяжною. Минають місяці й клуби та гравці вимушені приймати ті чи інші рішення. І що ближче червень – тим менше можливостей для маневрів.

У "Реалі" одним з найгостріших питань є вибір воротаря. Тібо Куртуа, що грає на дуже високому рівні, є основним, а ось між Альфонсом Ареоля й Андрієм Луніним залишитися повинен був лише один.

Андрій Лунін, Getty Images
Андрій Лунін, Getty Images

Як стверджує L'Equipe, Альфонс Ареола не залишиться у своєму нинішньому клубі і повернеться в Парі Сен-Жермен. 27-річний француз незадоволений своїм становищем в команді і хоче отримувати більше ігрового часу.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Таким чином, під час міжсезонних зборів Лунін, який зараз на правах оренди виступає за Ов'єдо, отримає шанс зайняти місце другого номера в "королівському клубі" при Куртуа.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лунін показав, як проводить карантин зі своєю дівчиною

Як повідомляв портал Знай.ua, Лунін став найдорожчим воротарем іспанської Сегунди

Також Знай.ua писав, Андрій Лунін на правах оренди перейшов в іспанський "Ов'єдо"