Колишній абсолютний чемпіон світу у важкій вазі український боксер Олександр Усик може провести бій за пояс чемпіона світу в суперважкій вазі у КиєвіУсик може провести бій за пояс чемпіона світу у Києві.

Промоутерська компанія K2 Promotions, яка представляє інтереси Усика, може організувати його бій на НСК "Олімпійський" , але є дві умови.

Про це заявив генеральний директор K2 Promotions Олександр Красюк в прямому ефірі інстаграма UkraineBoxing.

"Ми думаємо про те, щоб провести бій Усика на" Олімпійському ". Це не жарт, не порожні слова. Усик 100% збере повний" Олімпійський ", - сказав Красюк.

При цьому промоутер назвав дві важливі умови для того, щоб цей бій відбувся:

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Для того, щоб продати квитки на весь стадіон, суперник Усика, звичайно, не повинен виїжджати на візку. Жартую. І Усик повинен спочатку стати чемпіоном світу. Він повинен проводити захист свого пояса. Це повинен бути солідний суперник ".

Зазначимо, що Усик не бився в Києві з грудня 2015 року, коли достроково переміг Хуліо Родрігеса. Після цього український боксер виступав виключно за кордоном.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Олександр Усик (17-0, 13 КО) проведе наступний бій проти Дерека Чісори (32-9, 23 КО).

Як повідомляв портал Знай.ua, бій Усик - Чісора запланований на 23 травня

Також Знай.ua писав, Чісора заявив, що не впевнений, що Усик готовий до бою з ним.