Трагічний випадок стався в бразильському футбольному клубі Гуарані. Захисник команди Тіаго Кортес помер у лікарні, під час проходження відновного процесу. Життя футболіста трагічно обірвалося на 22 році життя. Кортес був одним з найперспективніших захисників другого дивізіону Бразилії.


В одній з зустрічей турніру ще до його припинення з-за коронавіруса, Тіаго отримав серйозну травму. Захисник пошкодив коліно, і був прооперований. Після операції Кортесу була призначена реабілітація. Тіаго прибув на черговий сеанс в одну з місцевих лікарень. Однак під час проведення сеансу йому різко стало погано. Реанімаційні заходи не дали ніякого ефекту.

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел


Що саме сталося під час процедури, ні правоохоронні органи, ні клуб, ні родичі футболіста не повідомляють. Також досі невідома і офіційна причина смерті футболіста.

Як повідомляв портал Знай.uа, колишній воротар київської футбольної команди "Динамо" Олександр Шовковський показав, як розважає себе вдома в період карантину в Україні.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що нападник київського "Динамо" Фран Сіль показав у соцмережі, як активно підтримує свою спортивну форму в домашніх умовах, поки Чемпіонат України стоїть на паузі через пандемію коронавіруса у всьому світі.