Легендарний нападник київського "Динамо" Сергій Ребров поділився з українськими журналістами спогадами з життя у збірній. Сергій Ребров зараз активно будує кар'єру тренера, однак він з теплом згадує свої найкращі роки в національній команді в якості гравця.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських видань.

Сергій Ребров, Fradi.hu
Сергій Ребров, Fradi.hu

"У відбірковому турнірі до Євро-2000 ми не забили французам у двох матчах жодного м'яча. Але і не пропустили, — згадує нинішній головний тренер угорського Ференцварошу. - Хоча могли перемогти. Найяскравіший епізод — момент Андрія Шевченка в гостьовому поєдинку. Пам'ятаю, віддав йому пас, він вийшов один на один і хотів буквально прошити Фаб'єна Бартеза. Шкода, не вийшло. Ми тоді зіграли дуже добре, передусім, як команда.", - заявив Ребров.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також Сергій Ребров розповів, як команда реагувала на зіркових супротивників, про те, як вивчали конкурентів.

"Звертали увагу на лідерів суперника, але знали і свої сильні якості. Так, це були, в основному, контратаки, як і в попередньому відбірковому турнірі, але збірна України продовжувала цим користуватися. Ми, до речі, так грали не тільки проти Франції, але і проти Росії. Звичайно, всі тоді побоювалися Зінедіна Зідана. На мій погляд, це був неймовірно розумний гравець. Не можу сказати, що він дуже добре відпрацьовував в обороні, але зате завжди контролював свою позицію. Коли його команда грала з м'ячем, це був безцінний виконавець, який у будь-якій ситуації приймав правильне рішення. Зідан добре асистував своїм партнерам, міг віддати будь-яку передачу, але при цьому і сам завершував атаки своєї команди. У нього була світла голова", - додав Ребров.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, збірна України вирвала важливу перемогу у матчі з Польщею — Коноплянка і Зінченко головні герої, відео.

Як повідомляв Знай.uа 22-річний футболіст помер під час фізіотерапії.

Знай.uа писав, зірка "Динамо" Алієв вбрався в сукню заради дочки, відео епічно танцю.