Кріштіану Роналду відомий не тільки своїми видатними голами і зйомками в рекламі шампуню Clear. Про пригоди португальської суперзірки вже складають легенди. У яких тільки світських зведеннях не з'являвся, з ким тільки його не пов'язували таблоїди (навіть з марокканським боксером Бадром Харі!). Скільки дівчат було у Кріштіану?

Роналду, instagram.com/antonelaroccuzzo
Роналду, instagram.com/antonelaroccuzzo

У 2007 році, в момент виступів Кріштіану за Манчестер Юнайтед, таблоїди смакували його роман з Джеммою Аткінсон. Однак ці відносини були недовгими. І тоді Роналду вирішив “громыхнуть”, “замутивши” з Періс Хілтон! Це був 2009 рік, Кріштіану і Хілтон непогано проводили час у нічних клубах Каліфорнії. Однак відносини закінчилися так само голосно, як і почалися. Хілтон назвала Роналду “бабою”.

Періс Хілтон
Періс Хілтон

На цьому американські пригоди Кріштіану не закінчилися, і він вирішив взяти нову планку. У 2010 році преса смакувала його відносини з Кім Кардашьян.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Кім Кардашьян, скрін з відео
Кім Кардашьян, скрін з відео

Світська левиця проводила чимало часу в Мадриді, де жив Роналду. Пара була разом всього декілька місяців, після чого Кріштіану поринув з головою в дійсно серйозні стосунки. З російською моделлю Іриною Шейк вони прожили 5 років, до 2015 року.

Ірина Шейк
Ірина Шейк


Також Кріштіану не уникав відносинами і з сестрами своїх одноклубників. Наприклад, ще під час виступу в Спортингу в 2003 році, Маріо Жардел познайомив Криша зі своєю сестрою Жорданой. Кажуть, що Роналду був сильно закоханий у Жордану, і навіть познайомив її зі своєю мамою. Крім того, він зустрічався і з сестрою футболіста, який завжди грав у стані головних суперників клубів Роналду. Незважаючи на те, що Жуліано Беллетти виступав за Челсі та Барселону, це не завадило Кріштіану завести стосунки з його сестрою Луаной.

І це ще не весь список дівчат Кріштіану. У різні часи він також зустрічався з такими красунями, як Імоджен Томас, Дезіре Кордеро, Мерче Ромеро, Нерреида Галлардо, Лусія Виллалон, Сорія Чавес, Карина Ферро, Біпаша Басу.
Однак пригоди Кріштіану, схоже, все-таки закінчилися. Колишній продавець з магазину Gucci Джорджина Родрігес стала супутницею Роналду ще в 2016 році, після розриву останнього з Шейк. Вона народила зіркового футболіста доньку Алану, і відмінно справляється з трьома іншими дітьми Кріштіану. Кажуть, що вони навіть встигли зіграти весілля в 2019 році, але пара-це заперечує.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кріштіану Роналду, може покинути туринську команду після карантину. Виявилося, що "Ювентус" не зможе платити Роналду зарплату в розмірі близько 30 мільйонів євро на рік.

Як повідомляв портал Знай.uа, 26-річна кохана Кріштіану Роналду поділилася пікантним пляжним знімком.

Також портал Знай.uа писав, що Кріштіану Роналду опублікував відео з тренування на карантині, яку він провів разом зі своєю дівчиною.