Манчестер Юнайтед планує під час трансферного вікна солідно посилити атакувальну лінію. Хавбек донецького Шахтаря Тете потрапив в шортлист літніх трансферів Манчестер Юнайтед. Про це повідомляє thepeoplesperson.com.

У прийдешнє міжсезоння керівництво манкунінанців спробує підписати вінгера Боруссії Дортмунд Джейдон Санчо. Проте боси розробили три альтернативні варіанти, якщо англієць не захоче переходити в МЮ.

У манчестерському клубі спробують організувати перехід футболіста Валенсії Феррана Торреса або гравця Фіорентини Федерко К'єза.

Шахтар розгромив Дніпро-1 в матчі УПЛ, twitter.com/FCShakhtar
Шахтар розгромив Дніпро-1 в матчі УПЛ, twitter.com/FCShakhtar

Третім у цьому списку іде бразильський вінгер донецького Шахтаря Тете. Кілька днів тому сам футболіст зізнався, що Манчестер Юнайтед є одним із трьох клубів, за який він мріяв виступати. У поточному сезоні 20-річний вінгер зіграв за Шахтар 21 поєдинок у всіх турнірах, в яких забив чотири голи та віддав 3 результативні передачі.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

ФК Шахтар, facebook.com/fcshakhtar
ФК Шахтар, facebook.com/fcshakhtar

Нагадаємо, в поточному сезоні Тете провів 26 матчів за Шахтар, забивши п'ять голів і віддавши чотири результативні передачі. Контракт бразильця з клубом розрахований до літа 2023 року.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше кохана Роналду Джорджіна Родрігес похизувалася бездоганним тілом у купальнику, фото. 26-річна модель поділилася пляжним знімком

Як повідомляв портал "Знай.ua", Хачеріді з гучним скандалом хочуть "викинути" з Динамо Брест, що відомо

Також "Знай.ua" писав, що Алієв отримав результати тесту на Covid-19 і відреагував у своєму стилі - "Засуньте якнайдалі". Екс-футболіст київського Динамо і збірної України Олександр Алієв отримав результат тесту на коронавірус