По всьому світу спортсмени задовольняються домашніми тренуваннями, і поки не знають, коли вийде брати участь у змаганнях. Адже пандемія коронавірусної інфекції, буквально зупинила весь професійний спорт. Багато спортсменів, за словами психологів, перебувають у стані депресії, адже їм потрібні повноцінні тренування та увага глядачів.

Проте наш український боксер, чемпіон Денис Берінчик не сумує й навіть похвалився в мережі Isntagram небезпечним знімком, хлопець опублікував фото з рушницею. Також не дає собі "засохнути" й його дружина красуня Ліана Фіщук. Дівчина в stories Isntagram показала, як купається в джакузі, похизувавшись шикарними спортивними формами. Ось це по-справжньому "домашній" карантин. Всім би українцям таку самоізоляцію.

Публікація Ліани Фіщук, Instagram
Публікація Ліани Фіщук, Instagram

Варто нагадати нашим читачам, що чемпіон WBO International в легкій вазі Денис Берінчик (13-0, 7 КО) показав, де купує корисні фрукти під час карантину в країні. На своїй сторінці в Instagram Берінчик опублікував фото, де показав свою зупинку в Обухові, щоб купити яблука і груші.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, Берінчик показав лайфхаки для підвищення імунітету в часи вірусу - "Зупинка по кайфу".

Як повідомляв Знай.uа таткова радість — Берінчик показав свою маленьку копію, фото.

Знай.uа писав, 18-кілограмове опудало і трон, крутіше за Гру престолів — найскандальніші виходи боксерів на ринзі.