Чемпіон WBO International в легкій вазі Денис Берінчик (13-0, 7 КО) успішно захистив свій титул у бою проти аргентинського боксера Ектора Едгардо Сармиенто (21-1-1, 14 КО).

Після бою Берінчик зустрівся в роздягальні з чемпіоном світу WBA, WBO і WBC Василем Ломаченком (14-1, 10 КО), який приїхав підтримати його.

Берінчик звернувся до Ломаченка зі словами: "Я стану першим номером і надам тобі, зрозумів?!".

Після цього всі засміялися, а боксери обнялися.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Берінчик вийшов у ринг в образі супергероя Халка, і в перших раундах "придивлявся" до суперника. Боксери вивчали один одного і бій був досить рівним.

У другій половині Берінчик взяв ініціативу на себе, але не зміг повністю домінувати в рингу. Боксери розмінювалися ударами, а у восьмому раунді Берінчик навіть міг здобути дострокову перемогу, але Сармієнто врятували канати та гонг, а рефері не зарахував нокдаун.

Бій тривав усі 12 раундів, за результатами яких судді одноголосно віддали перемогу Денису Берінчику: 117-111, 118-112 і 118-110.

Це 13-а перемога Берінчика на профіринзі.

Бій пройшов 22 лютого у ТРЦ "Термінал" у Броварах.

Як повідомляв Знай.ua, Берінчик змінив тренера перед цим боєм.

Берінчик готується до захисту титулу під керівництвом боксера-любителя Єгора Голуба.

"Ми давно разом в одній команді, в клубі "Динамо-бокс", були разом у збірній. У нас одна стратегія, купа завдань. Поки у нас все виходить і ми знаходимо спільну мову", - розповів Берінчик.

Як повідомляв Знай.ua, Берінчик готувався до цього бою на олімпійській базі в Конча-Заспі.

Нагадаємо, у своєму останньому поєдинку Денис Берінчик переміг мексиканця Лопеса Морено (26-3, 19 КО), і захистив свій титул WBO International.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як писав Знай.ua, Денис Берінчик завоював титул WBO International, перемігши технічним нокаутом у сьомому раунді філіппінця Росекі Крістобаля.

Знай.ua зробив добірку найбільш епатажних появ Денис Берінчика в рингу.

Як повідомляв портал Знай.ua, Берінчик показав, що займатися спортом можна скрізь, навіть на прогулянці з маленькою донькою.