Гравець футбольного клубу "Шахтар" і Збірної України Євген Коноплянка підтримав новий челендж для спортсменів, запущений на карантині. Для цього футболіст набив м'яч ногою тисячу разів, але додав одну деталь - тепер цей челендж робиться на час.

Відповідне відео було опублікованим на офіційній сторінці Коноплянки в соціальній мережі Instagram.

Челендж Коноплянці відправили його колеги-ветерани футболу Руслан Ротань і Сергій Кравченко. "Ну не даєте спокійненько посидіти в карантин на дивані з 🍿 дивитися мелодраму, пустити сльозу 😢 Доведеться знову попотіти", - пожартував щодо цього Коноплянка.

Євген Коноплянка, shakhtar.com
Євген Коноплянка, shakhtar.com

Цікаво, що спортсмен вирішив ускладнити завдання, тому додав вимогу спритності. Самому Коноплянці вдалося набити м'яча 1000 разів за 7 хвилин 57 секунд - тепер ті, хто приймуть челендж, мають перевершити цей результат.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Оскільки футбольні турніри у Європі та світі призупинені через пандемію коронавірусної хвороби COVID-19, у багатьох спортсменів виявилося вдосталь вільного часу, який вони використовують, щоб розважити себе та своїх шанувальників. Наприклад, Кріштіану Роналду за 45 секунд зробив 142 повторів вправи на прес, назвав свій виклик The Living Room Cup (“Кубок Вітальні”) і запропонував усім охочим повторити.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Залізний Роналду забув про футбол і перетворився на фітнес-тренера з дивною зачіскою, фото.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зарплата Коноплянки у "Шахтарі" більше не таємниця: скільки коштувало повернення українця додому.

Також Знай.ua писав, що Коноплянка зізнався, як його прийняли в "Шахтарі": "З першого дня..."