Мільйони футболістів через пандемію коронавірусної інфекції сидять вдома і вже переходять, за словами психологів, до стану депресії. Але тільки не португальська зірка футболу Крішітану Роналду. За останні кілька тижнів футболіст зміг і запустити свій челлендж, і побігати на вулиці зі своєю партнеркою Джорджиною Родрігес, і підстригтися вдома, і навіть прийняти ванну з усім своїм сімейством.

Однак на цей раз Кріштіану порадував мільйонну армію шанувальників знімком, на якому футболіста можна помітити на велотренажері з досить цікавою зачіскою. Можна тільки здогадуватися, хто зробив це кумедне фото. Про це стало відомо завдяки новій публікації Криштіану в мережі Isntagram.

Кріштіану Роналду, скріншот: Instagram
Кріштіану Роналду, скріншот: Instagram

"Тренування для голови і тіла", - коротко підписав публікацію Кріштіану.

Також варто нагадати нашим читачам, що зірковий нападник туринського клубу "Ювентус" і національної команди Португалії Кріштіану Роналду поділився з шанувальниками зворушливим відео, як він займається спортом в карантин зі своїми маленькими дітьми.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Всесвітньо відомий футболіст хотів підкачати свій сталевий прес, але його малюки скучили за батьком і вирішили допомогти на тренуванні. Вони по черзі залізли на Роналду і не стримували сміх, коли той піднімав їх вгору. Вийшла ефективна вправа для рук.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Роналду показав, як потрібно розважати дітей на карантині – зворушливе відео.

Як повідомляв Знай.uа кохана Роналду Джорджина Родрігес похвалилася бездоганним тілом в купальнику, фото.

Знай.uа писав, Роналду показав свого сексі-тренера, ці вправи можна дивитися вічно відео.