Очільники футбольних клубів "Тоттенхем" Жозе Моурінью та "Вест Хем" Девід Мойєс під час карантину, запровадженого з метою протидії поширенню коронавірусної хвороби COVID-19, почали займатися доставкою овочів і фруктів.

Джерело: спортивний портал ESPN.

Жозе Моуріньо, Getty Images
Жозе Моуріньо, Getty Images

57-річний Моурінью на волонтерських засадах розвозитиме продукти, вирощені для потреб "Тоттенхему". Домашній стадіон команди при цьому перетвориться у хаб для розповсюдження продовольства. Про це Моурінью розповів у відео, розміщеному на офіційному Twitter-акаунті клубу.

Моєс також зайнявся подібною діяльністю, однак він бере участь у менш масштабній ініціативі. 56-літній колишній бос "Манчестер Юнайтед" розвозить по домівках літніх людей їх замовлення у селищі в Ланкаширі.

Цікаво, що Моєс, хоч і надавав допомогу на добровільній і безоплатній основі, все ж зміг трохи "заробити" на чайових. Так, одна з жінок, яка замовила продуктів на без малого 17 фунтів, дала тренеру 20-фунтову банкноту зі словами: "Решту залиш собі, синку".

У Англії, як і в більшості країн світу, зупинено проведення футбольних матчів й інших спортивних заходів. Англійська прем'єр-ліга переживає скрутні часи й у фінансовому аспекті - гравцям і управлінцям урізали чи затримали фінансові виплати. Наприклад, Моєс втратив 30 відсотків своєї зарплатні.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Моурінью прокоментував призначення в Тоттенхем: "Не можу бути більш щасливим".

Як повідомляв портал Знай.ua, Моуріньо повеселився на прес-конференції перед туром АПЛ.

Також Знай.ua писав, що Моуріньо прокоментував поразку Тоттенхема від МЮ: "Повинні звинувачувати тільки..."