Колишній півзахисник київського футбольного клубу "Динамо" Олександр Алієв відверто зізнався, що не відмовився б попрацювати в донецькому футбольному клубі "Шахтар". Про це він повідомив на YouTube-каналі "Кент".

Так, Алієв разом зі своїми дітьми приїхав у гості до Віталія Мандзюка, де провели челлендж, в результаті якого Олександр програв. Згідно з умовою, ексдинамівцю довелося одягти футболку "Шахтаря" та звернутися до Сергія Палкіна.

"Я зараз у футболці Ярослава Ракицького. Як ви могли відпустити свого провідного гравця? І друге питання: чи міг би динамівець працювати в клубі Шахтар Донецьк? Якщо б ви Сан Санича Алієва запросили, думаю, що я б не відмовився", - сказав український футболіст.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Слід зазначити, що український футболіст Олександр Алієв вже встиг попрацювати тренером команди футбольного клубу Хмельницький, яка грає в чемпіонаті області.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Олег Дулуб розповів про не відбувся перехід в клуб Олександра Гліба.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Covid-19 залишив українських футболістів без грошей.

Також "Знай.ua" писав, що Євген Коноплянка підтримав новий челендж для спортсменів, запущений на карантині.