Український футболіст Дмитро Чигринський, який зараз виступає як захисник грецького клубу АЕК, потрапив у топ-11 найгірших напарників легендарного гравця "Барселони" Ліонеля Мессі.

Джерело: британське видання (таблоїд) The Sun.

Дмитро Чигринський перейшов до Барселони за 25 мільйонів євро влітку 2009 року, що було неабиякою сумою на той час. Минулого сезону "Шахтар" зміг завоювати Кубок УЄФА, що значно підвищило престиж гравця.

Найгірші напарники Мессі, зображення The Sun
Найгірші напарники Мессі, зображення The Sun

Однак у Чигринського виникли складнощі з вивченням іспанської мови, і врешті-решт він був направлений назад у "Шахтар" за 15 мільйонів євро лише після 851 хвилини гри у "Барселоні", хоча, за чутками, Пеп Гвардіола був проти такого рішення.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також до рейтингу потрапили Віллі Кабальєро, Дуглас, Сантьяго Вергіні, Марк Муньєса, Алекс Сонг, Енцо Перес, Сандро Рамірес, Кевін-Прінс Боатенг, Рікі Альварес і Франко Ді Санто.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Чигринський став гравцем грецького клубу.

Як повідомляв портал Знай.ua, Чигринський та ще десятеро зірок, які зруйнували кар'єру у "Барселоні".

Також Знай.ua писав, що Дмитро Чигринський відсвяткував весілля в етностилі (фото).