Легендарний бразилець Роналдіньо разом з братом потрапив під арешт при перетині кордону з Парагваєм. Правоохоронці затримали їх, виявивши підроблені паспорти.

Колишній гравець збірної Бразилії Роналдіньо вперше прокоментував свій арешт в Парагваї. Про все, що з ним відбулося за цей час екс-футболіст розповів в інтерв'ю парагвайського телеканалу ABC Color.

Роналдіньо розповів про співпрацю зі слідством.

"Ми були дуже здивовані, дізнавшись, що наші документи фальшиві. З того моменту ми співпрацювали з правосуддям, щоб розібратися, в чому справа. Ми все пояснили і виконали все, що від нас вимагалося", - - сказав бразилець.

Роналдіньо, фото ABC Color
Роналдіньо, фото ABC Color

Роналдіньо зізнався, що ніколи не міг припустити, що опиниться за гратами.

"Новина про те, що ми опинимося в тюрмі була ударом. Я ніколи навіть уявити не міг, що потраплю в таку ситуацію. Я все життя прагнув досягати найвищого рівня і радувати людей своїм футболом.

Ми сподіваємося, що правосуддя підтвердить всі наші слова і ми вийдемо з цієї ситуації якомога швидше ", - зазначив екс-футболіст.

Роналдіньо також додав, що в першу чергу після звільнення відправиться до мами.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, колишній футболіст Роналдіньо з братом затримані за звинуваченням у підробці документів

Як повідомляв портал Знай.ua, легенда "Барселони" Роналдіньо наплював на копів і влаштував бенкет на весь СІЗО

Також Знай.ua писав, Роналдіньо випустили з парагвайської в'язниці під домашній арешт.