Як відомо, у неділю, 22 березня, легендарний бразильський футболіст Роналдо ді Асис Морейра, або просто Роналдіньо, відзначає 40-річний ювілей. Однак, це свято йому запам'ятається надовго, справа в тому, що бразилець знаходиться в одній з парагвайських в'язниць. Його затримали разом з братом з підробленими парагвайськими паспортами.

Тим не менш, спортсмен в день народження не нудиться в катівнях, а навіть трохи поласував смачним стейком, фото міні-свята потрапили до мережі Twitter. Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з бразильських видань.

Рональдіньо, фото: Twitter
Рональдіньо, фото: Twitter

Журналісти пишуть, що Роналдіньо і його брат Роберто де Ассіс Морейра пред'явили підроблені паспорти в аеропорту Асунсьйона. У четвер, 5 березня, генеральний прокурор Парагваю виписав ордер на арешт бразильця, але на наступний день його було звільнено з-під варти. Проте за запитом генпрокуратури через кілька годин Роналдіньо знову заарештували.

Пізніше суд прийняв рішення продовжити арешт до шести місяців. Захист експівзахисника намагався домогтися переведення свого підзахисного під домашній арешт. За це було запропоновано заставу в розмірі більше ніж € 1,4 млн, однак суд відповів відмовою.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Мессі підтримав челлендж з туалетним папером, відео.

Як повідомляв Знай.uа Томенко припустив, хто заніс коронавірус в Україну.

Знай.uа писав, відомий футболіст занудьгував на карантині і затягнув в ліжко сестру дружини.