Відомий голкіпер, колишній гравець збірної Німеччині та лондонського "Арсеналу" Єнс Леманн заявив, що відчував симптоми коронавірусної інфекції. Виявилося, що колишній спортсмен дійсно перехворів на covid-19.

Про це стало відомо завдяки заяві Йенса для одного з британських видань.

Єнс Леманн, скріншот: YouTube
Єнс Леманн, скріншот: YouTube

"Так, я захворів в середині березня і страждав від кашлю і легкої лихоманки протягом дня. Потім мені заявили, що я здоровий. Я переніс коронавірус набагато легше, ніж грип. Але раджу людям, схильним до ризику, бути акуратними. Я зрозумів, що якщо ти дотримуєшся принципів здорового способу життя, ти залишаєшся здоровим", - зізнався Леман.

Варто нагадати нашим читачам, що в костюмі лікаря Бред Пітт з'явився на американському телебаченні. На ролику зірка пояснювала деякі факти про коронавірус. Ні, Голлівудський красень не змінив професію, його медичні пояснення — один зі скетчів популярного в Америці телевізійного продукту Saturday Night Live.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, наживаються на заробітчан — українець показав, хто і кого "кришує" при перетині кордону на карантині.

Як повідомляв Знай.uа Комаровський закликав українців не дихати спиртом - "Вб'єте себе швидше за вірус".

Знай.uа писав, експерти пояснили, що робити, якщо у вас вимагають гроші за тестування або лікування коронавіруса.