Олімпіаду скасують, якщо у 2021 році й надалі буде загроза коронавірусу. В оргкомітеті Ігор в Токіо допускають скасування змагань через поширення Covid-19.

Зазначається, якщо у 2021 році людство не переможе коронавірус і він все ще буде загрожувати, то Олімпійські Ігри - 2020 не будуть переносити ще на рік і, скоріше за все, скасують. Про це заявив голова оргкомітету Ігор в Токіо Есиро Морі.

Олімпіаду 2020 можуть скасувати, скріншот: YouTube
Олімпіаду 2020 можуть скасувати, скріншот: YouTube

У коментарі щодо перенесення Олімпіади ще на рік у разі загрози коронавірусу, Морі відповів: "Ні, у такому разі Ігри буде скасовано. Змагання скасовувалися через війни, але зараз людство бореться з невидимим ворогом".

Через поширення коронавірусу Олімпіада-2020 пройде в Токіо з 23 липня по 8 серпня 2021 року. Ці Олімпійські Ігри стали четвертими в історії, які було перенесено або скасовано.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Олімпіаду 2020 можуть скасувати, скріншот: YouTube
Олімпіаду 2020 можуть скасувати, скріншот: YouTube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, слуга народу Тищенко назвав трагедію в Чорнобилі святом - "Дуже велике і важливе". Під час розмови з телеведучими Тищенко вирішив нагадати українцям, який день 26 квітня, та назвав аварію на Чорнобильській АЕС великим святом

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ляшко про заяву Тищенко: "Зелений "ліфт" виніс у владу гірші помиї суспільства". Олег Ляшко різко відреагував на заяву Миколи Тищенка про Чорнобиль.

Також "Знай.ua" писав, ресторан Тищенка на карантині як відображення плювка влади в обличчя українцям, — бізнесмен. Бізнесмен Олексій Давиденко змішав з брудом "слуг народу" за обман і нахабне недотримання карантину