Під час матчу-відповіді півфіналу Кубка Білорусі солігорський Шахтар круто обіграв брестське Динамо (4:2).

Незважаючи на значну перемогу у фінал турніру пройшло Динамо, оскільки на минулій зустрічі перемога дісталася саме команді з Бресту (0:2).

У першому таймі гості зусиллями Савицького і Гордейчукка забили два голи. Однак у другій половині матчу господарям вдалося змінити хід гри, і чотири рази засмутити воротаря Динамо Ігнатовича. Дубль на рахунку Лисаковича і по голу забили Іванович та Подстрелов.

Шахтар Солігорськ – Динамо Брест 4:2 (Перший матч – 0:2)

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Голи: Іванович, 58, Лисакович, 60, 67 (пен.), Подстрелов, 74 – Савицький, 20, Гордійчук, 38.

Шахтар С: Гутор – Антіч, Політевич (Хадаркевич, 6), Сачівко, Бурко – Сьоке, Кендиш – Баланович (Подстрелов, 46), Селява (Бодул, 62), Іванович – Лисакович.

Динамо Б: Ігнатович – Юзепчук, Павловець, Кікі, Веретило – Биков, Кисляк – Савицький, Мілевський (Шевченко, 54, Кривець, 81), Гордійчук – Лаптєв (Садовський, 88).

Попередження: Селява, Гутор, Кендиш – Лаптєв, Ігнатович, Юзепчук.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, мінський клуб "Динамо" готовий запросити нападника "Ювентуса" Кріштіану Роналду і нападника каталонської "Барселони" і збірної Аргентини Ліонеля Мессі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) тимчасово скасував обов'язкове рукостискання футболістів перед матчами.

Також портал Знай.uа писав, що під час матчу Вищої ліги Чемпіонату Білорусі з футболу на поле вибігла кішка, яка проявила великий інтерес до центрального елементу дійства – м'яча.