Під час карантину відомі особистості приймають участь у багатьох челленджах. Наприклад, Яна Рудковська разом з родиною взяла участь у пародії на легендарну сцену з фільму “Титанік”. При цьому в мережі звернули увагу на цікаву деталь, маленький син Рудковської Саша, якого батьки називають Гном Гномич, своїм обличчям явно висловлював невдоволення цим заняттям. Колишній російський футболіст Андрій Аршавін висміяв його, звернувши увагу на обличчя маленького Сашка.

Аршавін відреагував на відео нібито веселим коментарем. “У Гном Гномича таке обличчя, ніби він з-під палиці”, сказав футболіст, спілкуючись з іншим своїм колишнім колегою Олександром Кержаковим. До речі, Кержаков добре знайомий з родиною Рудковської, і є хорошим другом чоловіка Яни Євгена Плющенка.

Сам Аршавін – далеко не зразковий батько. У нього четверо дітей, але ні з одним з них він не бачиться. Більш того “бідний” спортсмен постійно просить зменшити аліменти, і навіть звернувся в суд з вимогою переглянути розмір виплат. Колишня дружина Андрія Юлія Баранівська зазначила, що Аршавін спеціально намагається приховати доходи, щоб зменшити аліменти. Тим часом, колишній футболіст продовжує жити повним життям, і постійно стає героєм різноманітних таблоїдів, які помічають його з новими дівчатами.

Як повідомляв портал "Знай.uа" російський футболіст Андрій Аршавін мріє про створення об'єднаного чемпіонату, в якому будуть змагатися клуби з колишніх країн СРСР. Нападника "Кайрата" не бентежить той факт, що деякі держави мають з Росією ворожі відносини.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, що здавалося б, вірус "яжемать" найкращим чином проявляється в поліклініках, переповненому громадському транспорті та чергах на касі, але немає. На борту літака, наприклад, все виглядає набагато епічніше Якщо "яжемать" скандалить на землі обітованій, то на лайки всі зазвичай і закінчується, а з літака можуть і посадити. Дружина футболіста Андрія Аршавіна яскравий тому приклад.