Епідемія коронавірусу зачинила на самоізоляцію мешканців більшості європейських столиць. Футболісти від неробства змагаються в карбуванні туалетного паперу та найбільш якісному миття рук. Багато відкрили в собі кулінарні таланти.

Так, півзахисник "ПСЖ" Юліан Дракслер, наприклад, самостійно приготував пасту з овочами. А ще виставив на аукціон свою футболку, в який зіграв проти "Діжона". Зібрані кошти гравець направить на боротьбу з вірусом.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Остаточно не занудьгувати на карантині чемпіону світу 2014 року допомагає чарівна подруга – Сетани Тэйнг. Разом з дівчиною півзахисник "ПСЖ" проводить тренування вдома. Сетани – професійна танцівниця і хореограф; їй, як і футболісту, ніяк не можна втрачати форму.

У супутниці Юліана екзотична, але яскрава зовнішність. Мабуть, тому футболіст і "запав" на дівчину. Ще рік тому німецького футболіста помічали в компанії учасниці шоу "Топ-модель" Лінди Ватерль. Зараз всі старі відносини в минулому, Дракслер щасливий з Сетани. Закохані викладають у соціальних мережах фотографії спільних тренувань, сімейних урочистостей та подорожей.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що вінгер київського Динамо Беньямін Вербич заявив про амбіції зіграти за біло-синіх " у Лізі чемпіонів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Олександр Алієв зізнався, що має два паспорти.

Також "Знай.ua" писав, що чорноморець міг підписати угоду з легендою "Арсеналу" Олександром Глєбом.