Українські синхроністки взяли участь в одному с чергових "карантинних" челенджів. На цей раз виклик передбачає перевтілення спортсменок з їх професійного образу у звичайний, що майстерно продемонстрували наші плавчині.

Відео було розміщеним на офіційній сторінці НОК України та олімпійської команди в соціальній мережі Facebook.

На записі можна побачити, як дівчата зі Збірної України з артистичного плавання спочатку з'являються у кадрі в купальниках, шапочках для плавання і окулярах, після чого в мить переходять у вечірній образ. Перехід між сценами зроблено дуже вправно і точно - напевно, далися у знаки постійні тренування з "синхронності".

Челендж синхроністок, фото Facebook
Челендж синхроністок, фото Facebook

У всьому світі були скасовані чи зупинені спортивні змагання, тому атлети мають багато вільного часу та вимушені тренуватися вдома. В таких умовах і з'являються все нові й нові челенджі.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Челендж синхроністок

😃👟👗🧜‍♀️🌊Збірна України з артистичного плавання взяла участь у челенджі з перевтілення. Які ж чарівні, наші дівчата! Ukrainian synchronized swimming Nastya Savchuk Kateryna Reznik @yelyzaveta yakhno @marta fedina Marina Alekseeva Vlada Alekseeva

Geplaatst door НОК України та олімпійська команда/NOC of Ukraine and the Olympic Team op Woensdag 29 april 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Instagram-красуні роздягаються заради нового челенджу #pillowchallenge.

Як повідомляв портал Знай.ua, Новий челендж захопив українських футболістів, Коноплянка зробив це 1000 разів - відео.

Також Знай.ua писав, що ″Він зробив все можливе″, - дворазова олімпійська чемпіонка побила рекорд Кріштіану Роналду.