Танцюють, веселяться і діляться рецептами не лише зірки естради і кіно, але й професійні спортсмени: українська тенісистка, перша ракетка України Еліна Світоліна поділилась відео, на якому вона весело танцює під "Billie Jean" і випікає млинці.

Запис було опубліковано у соціальній мережі TikTok, також його можна знайти на сторінці спортсменки у Twitter.

Відео показує п'яту ракетку планети на кухні, де вона у модному спортивному костюмі рухається в такт музиці і посміхається. Тенісистка для акомпанементу обрала пісню "Billie Jean" у виконанні Майкла Джексона. Танцювальні рухи спортсменки відтворювали знамениту “місячну” ходу американського артиста.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Еліна Світоліна, фото Instagram
Еліна Світоліна, фото Instagram

На плиті, розташованій на острові, стояла пательня, на якій спортсменка смажила млинці. В руці вона мала лопатку, яка зазвичай пристосована для перевертання їжі. Проте спортсменка вирішила скористатись рукою для перевертання млинці і, очікувано, отримала опік пучки або декількох пучок.

Еліна Світоліна останнім часом особливо активно взялася працювати з сервісом TikTok і публікує чисельні відео. Загалом, спортсменка дуже полюбляє танцювати, але знаходить й інші приводи порадувати підписників.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Світоліна пояснила свій провал на турнірі в Катарі - несподівано для всіх.

Як повідомляв портал Знай.ua, Світоліна закликала коронавірус відступити, відео.

Також Знай.ua писав, що Світоліна знялася в стильній фотосесії від WTA.