Мануель Нойєр завжди відрізнявся видатної стабільністю. Цікаво, що він стабільний не тільки на футбольному полі, але і в смаках! Нещодавно воротар збірної Німеччини розлучився зі своєю дружиною. Через 4 місяці після розлучення стало відомо про нову обраницю Мануеля – 19-річної гандболистке Аніко Биссель. Дивлячись на них, здається, що Нойєр навіть дівчину собі підбирав за єдиним шаблоном.
Ніна Нойєр і Аніка Биссель дивно схожі один на одного.

У них разюче схожі риси обличчя. Вони невисокі і досить крихкі. Навіть колір волосся них однаковий, обидві дівчини – блондинки. Мабуть, єдина відмінність між ними – в довжині волосся. У Биссель вони довші, ніж у Ніни Нойер, але чи це справді важливо? Складається враження, що коли після карантину в Мюнхені відкриється перший салон краси, Аніка навіть довжину волосся зробить ідентичну.

Колишня дружина Нойєра Ніна

Нова дівчина футболіста Аніка


Видатна стабільність на футбольному полі і в особистому житті від Нойєра. Цікаво, у Биссель випадково немає сестри-близнючки? Ну так, на той випадок, якщо у Мануеля й Аніки щось піде не так. Якщо є – то і шукати нову подругу життя Нойєра не доведеться дуже довго.

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Епатажна дружина Морозюка повідомила страшну звістку - невже це сталося з нею?

Як повідомляв портал Знай.uа, Дружина Морозюка блиснула голим тілом на Великдень - "Я змінилася..."

Також Знай.ua писав, що Дружина екс-капітана "Динамо" показала свою білу мереживну "полуничку", чоловіки не зможуть спати.