Як відомо, знаменита дружина українського футболіста Миколи Морозюка з турецького "Ризеспора", екс-захисника київського "Динамо", Ірина активно веде власну Instagram-сторінку та частенько радує прихильників пікантними фотографіями, зазвичай, вкрай відвертими.

Так, цього разу молода матуся оприлюднила своє чергове відео, на якому вона позує у вкрай відвертій та водночас сексуальній нижній білизні. Окрім цього, вона закцентувала увага на власних татуюваннях, зокрема, на правій нозі, де в неї зображено обличчя дівчини, та заразом показала те, які має підкочені сідниці.

Ірина Морозюк, фото Instagram
Ірина Морозюк, фото Instagram

"Солодких снів", - коротко підписала відео вона. Щодо самих користувачів, то їм еротичний відеоролик дуже сподобався - про це свідчать тисячі лайків та сотні коментарів стосовно того, що вона просто прекрасна.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, що раніше Морозюк поділилася думкою про відносини Кріштіану Роналдо і Джордины Родрігез. А відтак, в неї є підозра, що він нетрадиційної орієнтації.

Як раніше писав Знай.ua, дружина екскапітана "Динамо" приєдналася до "подушкового" челенджу та показала голе фото

Як писав портал Знай.ua, Ірина Морозюк показала, як розтягує свою "годувальницю" – "Завжди після тренувань"