Як відомо, дівчина скандального форварда "Динамо Брест" Артема Мілевського Валерія, активно веде власну Instagram-сторінку та частенько радує прихильників цікавими фотографіями та відеороликами, іноді досить спекотними.

Так, цього разу знаменитість оприлюднила чергове фото, на якому вона лише в коричневій спідній білизні та чорних окулярах позує перед камерою. Варто зауважити, що такий сексуальний наряд дуже сподобався користувачам соцмережі, які відразу це підмітили.

"Пора змінювати купальник", - підписала фото Валерія.

Дівчина Мілевського

До слова, це не єдина вкрай відверта фотографія дівчини. Зокрема вона раніше оприлюднила світлину, на якій вона, прикрита лише однією подушкою, позувала на своєму ліжку.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Дівчина Мілевського

Таким чином, дівчина підтримала новий карантинний флешмоб під хештегом #pillowchallenge, який набирає популярність у соціальній мережі Instagram. Так, від учасниць потрібно небагато - закріпити на тілі звичайну подушку таким чином, щоб з боку вона виглядала як сукня.

Дівчина Мілевського

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що дружина капітана "Динамо" без бюстгальтера вирішила підняти чоловікам не лише настрій, фото

Як повідомляв портал "Знай.ua", дружина голкіпера київського "Динамо" Дениса Бойка Валерія порадувала своїх передплатників знімками зі своєю морською фотосесією.

Також "Знай.ua" писав, що для читачів підготували фото найпалкіших дружин українських футболістів.