Український борчихи вирішили взяти участь в одному з "карантинних" челленджей. Відповідне відео опублікували в Facebook Асоціації спортивної боротьби України.

Спортсменки перевтілювалися з свого професійного образу у звичайний.

"Українські борчині взяли участь у новому челенджі. Які ж вони красуні, чи не так?!☺️ Oksana Livach Tkach Yuliia Tetyana Kit @Tania Rizhko @Крістіна Береза @Аліна Акобия @Lena Kremzer Ukrainian Wrestling Association Асоціація спортивної боротьби України", - сказано в повідомленні.

На відео дівчата в кадрі у своїй професійній одязі, а в руках тримають взуття для спорту. Через секунду вони перевтілюються і показують, що вони не тільки чемпіонки і спортсменки, а і просто дівчата, які можуть і люблять в повсякденному житті носити сукні.

У всьому світі були скасовані або зупинені спортивні змагання, тому атлети мають багато вільного часу і змушені тренуватися вдома. В таких умовах і з'являються все нові і нові челленджи.

Раніше повідомлялося, що красуні кріплять подушку на голе тіло, фіксуючи її поясом. При цьому образи доповнюють красивими декораціями і макіяжем (в більшості випадків). І все це заради нового челлендж #pillowchallenge, який зараз швидко набирає популярність.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українські спортсменки не нудьгують на карантині і зняли одяг для нового челлендж.

Як повідомляв Знай. ua, "Жіночий квартал" переплюнули голлівудських красунь і затіяли небувалу бійку.