Всесвітньо відома модель, зірка Playboy, Кайла, яка в дівоцтві носила прізвище Рей Рід, є дружиною шестиразового чемпіона Олімпійських ігор, плавця Райана Лохте. Відомо, що пара познайомилася на початку далекого 2016 року в одному з клубів сонячного Лос-Анджелеса.

Про історію кохання Кайлb і Райана пише одне з американських видань.

Кайла Рей Рід, фото: Insagram
Кайла Рей Рід, фото: Insagram

Відомо, що спочатку їхні стосунки не розвивалися взагалі, проте влітку дівчина несподівано прийняла рішення поїхати до Ріо-де-Жанейро повболівати за плавця на Олімпіаді. У Ріо Лохте крім завойованого золота в естафеті потрапив у скандал з інсценуванням пограбування після п'янки в одному з барів, за що разом з партнерами по збірній США отримав дискваліфікацію.

Кайла Рей Рід, фото: Insagram
Кайла Рей Рід, фото: Insagram

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

І Кайла запевнила, що підтримає свого коханого після того, як на нього ополчилися багато спортсменів і вболівальники. А через кілька тижнів пара оголосила про заручини. Незадовго до знайомства з Райаном Кайла стала зіркою популярного журналу Playboy, прикрасивши обкладинку липневого номера 2015 року. Кайла зізнавалася, що готова була б полетіти на Марс, щоб стати першою дівчиною Playboy на Червоній планеті.

За роки життя з Райаном Кайла народила двох дітей: хлопчика Кадена і дівчинку Лів. Крім того, за словами глави сім'ї, він, відбувши дискваліфікацію, готовий спробувати свої сили на п'ятій Олімпіаді в Токіо, яку через пандемію коронавірусу перенесли на 2021 рік.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, коронавірус "вбив" легендарний Playboy: встигніть купити останній випуск.

Як повідомляв Знай.uа Playboy "помер" через коронавірус, як виглядали найспокусливіші зірки журналу.

Знай.uа писав, гола Астаф'єва заговорила про відсутність батьківської уваги.