Порожні трибуни дортмундської арени «Зигналь-Ідуна-Парк» в принциповому для домашньої в рамках звітної зустрічі «Боруссії» поєдинку проти гельзенкірхенського «Шальке», який у Німеччині прийнято називати «Revierderby», виглядали досить незвично, однак цілком зрозуміло. Пандемія, пов'язана з поширенням коронавірусу COVID-19 відібрала у футбольних фанів можливість споглядати найкращі світові матчі з арен.

Два місяці вимушеної паузи, як показав перший тайм поєдинку, вдалося успішніше пройти саме «Боруссії». Господарі розмірено контролювали м'яч в центральній зоні більшу частину стартовою половини, лише зрідка підбираючись до чужих володінь через фланги. Акцент атак «Боруссії» припав на позицію Матіа Настасича, якому явно не вдавалося скласти конкуренцію у швидкості Ашрафу Хакими, Торгану Азару і Юліану Брандту.

Перенасичення вразливої зони «Шальке» колективу Фавра вдалося провести перший гольовий випад. Вже до перерви перевагу в рахунку для господарів було подвоєно. Помилка голкіпера Шуберта при винесенні м'яча під натиском Холанда переросла в точний удар Геррейру з лівої половини штрафного під дальню штангу.

Боруссія Д обіграла ПСЖ, twitter.com
Боруссія Д обіграла ПСЖ, twitter.com

Фінальна крапка в черговому «Рурському дербі» не могла обійтися без прямої участі Холанда. Ерлінг видав розкішний пас в центр чужій штрафній на Геррейру, минаючи штучно створений захисниками офсайд, після чого португалець оформив дубль точним ударом у верхній кут.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Можливо, в домашній грі наступного туру проти «Аугсбурга» у «Шальке» нарешті вдасться перервати свою серію невдалих результатів. У той же час, «Боруссії» з Дортмунда чекає непростий виїзд до «Вольфсбургу».

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, гравці київського "Динамо" показали, як тренуються і підтримують форму на карантині.

Як повідомляв Знай.ua, гравці "Динамо" звернулися до своїх шанувальників у зв'язку з пандемією коронавіруса у світі.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, УЄФА прийняв рішення скасувати Лігу націй.