Відомий футболіст англійської Прем'єр-ліги, ім'я якого приховується, порушив всі правила карантину і наробив шуму на весь світ. Виявляється зірка футболу дозволив собі вилетіти на приватному літаку з Великобританії в Париж на секс-вечірку.

Джерело: іноземне видання The Sun.

Зірка АПЛ, фото колаж The Sun
Зірка АПЛ, фото колаж The Sun

У Парижі гравець зняв шикарний ресторан, куди запросив моделей і друзів на вечірку. Загалом було мінімум 15 осіб. Потім вечірка продовжилася в квартирі неподалік, де, як стверджується, гравець мав секс мінімум з однією дівчиною.

Також повідомляється, що квартиру відвідував торговець наркотиками, але не відомо, чи приймав наркотики гравець, який все організував. При цьому він був помічений в ліфті з однією з дівчат, де вони займалися сексом.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Манчестер Сіті виграв Кубок англійської ліги, Getty Images
Манчестер Сіті виграв Кубок англійської ліги, Getty Images

"Дівчат доставили в ресторан, який він зняв разом з офіціантами - суворо порушивши правила французького уряду. Було близько 15 гостей. Їм подавали текілу і Джек Деніелс. Потім більша частина групи переїхала у найману квартиру, де вечірка тривала, і все вийшло з-під контролю", - повідомило джерело The Sun.

Попри те, що гравець повернувся в Англії і приступив до тренувань з клубом, йому загрожують неприємності через розслідування у Франції за порушення правил.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чоловік втік з карантину і влаштував вечірку в закритому ресторані.

Як повідомляв Знай. ua, українські школярі з-за карантину втратили найголовніше.

Також Знай. ua писав, що харків'яни показали, як не варто сидіти на карантині.